ГРАМОТА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ – КОЛЕКТИВУ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК - Національна академія педагогічних наук України (Вісник Національної академії педагогічних наук України, 2026)
29 січня 2026 р. на засіданні Президії НАПН України відбулося вручення високої нагороди – Грамоти Верховної Ради України — колективу Національної академії педагогічних наук України. Почесну місію за дорученням Голови Верховної Ради України виконав народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Іван Кириленко. Грамота Верховної Ради України є відзнакою Верховної Ради України за вагомий внесок у будь-яку сферу життєдіяльності держави, визначну громадсько-політичну діяльність, заслуги перед українським народом у сприянні становленню та зміцненню України як демократичної, соціальної, правової держави, здійсненню заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян, розвитку демократії, парламентаризму та громадянської злагоди в суспільстві, активну участь у законотворчій діяльності.